Låt oss presentera vår rektor.

Jag heter Micke, är 52 år och kommer ursprungligen från Enköping. Efter tre års idrottsstudier i Stockholm träffade jag en handbollspelande tjej från Skara och jag flyttade hit 1991. Vi har 5 pojkar i åldern 11-26 år och bor i Varnhem. Jag har en idrottsbakgrund som elitcyklist så den fantastiska miljön runt Åsle är kända träningsvägar för mig som cyklist. En ambition jag har är att cykla till och från jobbet i Åsle när vädret så tillåter, bra för miljön och konditionen 🙂 


Efter olika pedagogiska uppdrag inom Skara Kommun fick jag 2003 möjlighet att vara med och bygga upp en helt ny skola – Friskolan Metis i Skara. De senaste 18 åren har jag, tillsammans med övriga arbetskamrater på Friskolan Metis, gjort en spännande resa då vi byggt upp Metis till den skola den är idag. 

Tillsammans med all personal i Åsle vill jag skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, pedagogik som leder till lustfyllt lärande och allas lika värde, såväl elever som personal. Första utmaningen blir att hitta personal som vill ta chansen att vara med på den spännande resa vi står inför, en personal som ska känna delaktighet och möjlighet att få vara med och påverka beslut för Åsle förskola och skola. 

Är det något du undrar över är du välkommen att höra av dig via mail till rektor@aslefriskola.se

Mvh Micael Gustafson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *