Låt oss presentera gänget på Åsle Förskola!!!

Om mindre än 4 veckor nyöppnar Åsle Förskola. Här nedan kan ni läsa allas personliga presentationer om sig själva. Hoppas ni är lika taggade som vi i styrelsen att de nu äntligen är dag att öppna. Trevlig läsning 🙂

———————————————————

Jag heter Micke, är 52 år och kommer ursprungligen från Enköping. Efter tre års idrottsstudier i Stockholm träffade jag en handbollspelande tjej från Skara och jag flyttade hit 1991. Vi har 5 pojkar i åldern 11-26 år och vi bor i Varnhem. Jag har en idrottsbakgrund som elitcyklist så den fantastiska miljön runt Åsle är kända träningsvägar för mig som cyklist. En ambition jag har är att cykla till och från jobbet i Åsle när vädret så tillåter, bra för miljön och konditionen 🙂 

Efter olika pedagogiska uppdrag inom Skara Kommun fick jag 2003 möjlighet att vara med och bygga upp en helt ny skola – Friskolan Metis i Skara. De senaste 18 åren har jag, tillsammans med övriga arbetskamrater på Friskolan Metis, gjort en spännande resa då vi byggt upp Metis till den skola den är idag. 

Tillsammans med all personal i Åsle vill jag skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, pedagogik som leder till lustfyllt lärande och allas lika värde, såväl elever som personal. 
Är det något du undrar över är du välkommen att höra av dig via mail till rektor@aslefriskola.seMicael GustafsonÅsle Friskola

———————————————————

Hej! Jag heter Cecilia, bor i Falköping med min sambo, våra två barn och vår hund. På fritiden rör jag gärna på mig tillsammans med familjen och den mesta lediga tiden på sommaren spenderar vi i vår husvagn. 

Jag är utbildad barnskötare i grunden men har jobbat inom handeln under många år. 

Nu ska det bli spännande att få arbeta med det jag utbildat mig till och jag ser fram emot vad den här utmaningen innebär. Tveka inte att komma fram och prata med mig om ni undrar något. 

Ser framemot att träffa er alla! 

Hälsningar Cecilia

———————————————————

———————————————————

Hej! Marina Fagerberg heter jag. Jag är 29 år och utbildar mig till Förskollärare via Linköpings Universitet. Jag tar examen nu i januari och kommer arbeta på Åsle Förskola som Förskollärare. Jag har även arbetat som förskolevikarie under tre års tid. Jag är född och uppvuxen utanför Skara och har tidigare bott i Falköping. 2014 började min man studera i Tranås så jag flyttade med honom och vi har bott i Tranås sedan dess. Vid årsskiftet flyttar jag och min man, tillsammans med vår hund och katt, tillbaka till Falköping. På fritiden älskar jag att laga mat, gå promenader i skogen tillsammans med min hund och sitter gärna i soffan framför en bra film eller tv-serie.

Som förskollärare brinner jag för att skapa en trygg, lärorik, rolig och utmanande verksamhet för alla barn. Jag använder gärna estiska ämnen som rörelse, bild, musik och drama för att bedriva lustfylld undervisning tillsammans med barnen. För mig är det viktigt att barns intressen och behov styr verksamheten så denna utmanar barnen och samtidigt skapar glädje. Jag ser fram emot att arbeta på Åsle Förskola och att vi tillsammans skapa en fantastisk verksamhet för era barn. För mig är det viktigt att ni vårdnadshavare känner att ni kan ställa frågor och föra en dialog med oss som arbetar för att förskolan ska bli så bra som möjligt för oss, er och barnen. Jag ser väldigt mycket fram emot att träffa er och era barn. Vi ses snart!

———————————————————

———————————————————

Hej! Louise Nyblom heter jag och kommer arbeta som barnskötare på stortån. Jag arbetade i många år som badmästare men kände att jag ville arbeta mer med just barn och inte allt runtomkring så då bestämde jag mig för att utbilda mig till barnskötare. 

Jag och min man har tre barn, tvillingar på nio år och en på snart fyra år. Vi bor utanför Skara på landet med våra katter och våran lilla jack-russell valp. Vi brukar vara ute i naturen. Vi cyklar mycket, går promenader i skogen och är ute och fixar i våran trädgård. Annars så blir det mycket padel som jag helt fastnat för.

Det känns som att vi står inför en spännande resa med övertagandet av förskolan och det ska bli jättekul att få vara med från början på denna resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *