Lärare F-1

Låt oss presentera ”Rosen”. De flesta barn i Åsle känner till Rosen då hon jobbar här några år och kommer även fortsätta på skolan nu när vi går över i privat regi. Men för er andra som inte känner henne kommer här en presentation.

Jag heter Rose-Marie Adevåg ( kallas oftast för ”Rosen” ) och jag arbetar i F-1  i Åsle skola.  

Jag har arbetat både i förskolor, förskoleklasser och i skola (F+år1)  Jag är född 1957 och har tre barn som är vuxna och tre barnbarn.  Mina intressen på fritiden är foto och film. Jag är aktiv i TFK (Tidaholms  Fotoklubb) och när jag är långledig och det är varmt ute, då seglar jag med  min sambo. 

Skolans värld är så intressant och givande att arbeta med!  

Det är en fantastisk känsla när jag märker barnens utveckling och lärande.  Varje år och klass är en grupp med nya utmaningar, vilket är roligt och  utvecklande även för mig.  

Jag ser fram emot min nya klass som ändå till hälften är kvar från förra  läsåret.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.