Vår skolkurator Susanne.

Hej! Jag heter Susanne Johansson, är skolans kurator och så här händer det att jag ser ut när jag har kul på jobbet i mitt egna företag😊

Som auktoriserad socionom har jag tidigare arbetat brett med de psykosociala frågorna, bland annat inom kommunal barnavård, med integration av nyanlända flyktingar, privat familjehemsvård och som projektledare för ett värdegrundsprojekt på Vartofta skola. 

Idag driver jag eget företag där jag arbetar med utbildning, handledning och olika utrednings-uppdrag, mest inom familjehemsvården. 

Jag är född 1965, har tre vuxna barn, en sambo och är nybliven matte till en liten drevervalp. Jag bor på landsbygden och gillar bl a att umgås med nära och kära, sjunga i kören Falköpings sångsällskap, köra min Honda Shadow och att ta hand om vårt hem när jag är ledig.

Via samtalet och mötet med barn, föräldrar och kollegorna på Åsle friskola kan jag bidra till att våra barn växer upp tryggt, i en utvecklande miljö. Eller som tidigare ärkebiskopen i Sydafrika, Desmond Tutu, uttryckte det: ”Det krävs en hel by för att uppfostra ett barn”. Jag är glad att få vara en liten del av detta, i den vackra byn Åsle! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.