Möt Madelene vår skolsjuksköterska och resurs

Jag heter Madelene Isenfrost och ska börja jobba på Åsle friskola och förskola. Jag kommer att ha en delad tjänst och jobba som skolsköterska och som resurs på förskolan. Jag har läst både sjuksköterskeutbildningen och skolsköterskeutbildningen och jobbat som skolsköterska sedan 2013. Jag har under de här åren varit på olika skolor och fått träffa elever i olika åldrar vilket jag tycker är jätteroligt. Att jobba hälsofrämjande och förebyggande är det roligaste och viktigaste i mitt yrke. Själv har jag fyra barn i åldrarna mellan 11-20 år. Jag bor i Skara med min sambo och barnen som vi har varannan vecka. Att ha tid till att vara med familj och vänner är viktigt för mig. Jag tycker om att vara ute och röra på mig och går på gym någon gång i veckan. Lyssnar mycket på musik och läser gärna en spännande bok när jag har tid. Jag ser väldigt mycket fram emot att börja jobba på Åsle friskola och förskola.