Möt Johanna

Till hösten kommer Johanna att börja jobba hos oss. Då en vår lärare Rosen går i pension.

Hej

Jag heter Johanna Mellqvist och är 36 år. På en liten gård precis utanför Skara bor jag med min man och våra två barn, 9 och 5 år. Där är vi mycket tillsammans med våra hästar, katter, höns och vår hund. Min största passion på fritiden är hästarna och jag tränar och tävlar gärna dressyr på min lurviga stjärna, även om vi ofta hittar på många andra roliga saker tillsammans också.

Från början kommer jag från en liten by utanför Norrköping, men flyttade till Skara för närmare 15 år sedan för att utbilda mig inom hästnäringen. Efter det blev jag kvar kring Skara och har sedan dess provat att arbeta med det mesta, bland annat som ridinstruktör, butiksbiträde och blomsterleverantör. Efter ett par år valde jag att skola om mig till F-3-lärare och även jag har arbetat på Metis. Nu jobbar jag mitt femte läsår där. Att arbeta inom skolans värld är något som jag verkligen brinner för och att dagligen möta och finnas till hands för barn ger så mycket glädje och energi tillbaka.

Jag ser fram emot att ingå i teamet i Åsle och tillsammans med både nya och gamla kollegor utveckla verksamheten vidare.

Johanna