Sök till oss PERSONAL

Är du intresserad av att var en del av personalgruppen på Åsle Friskola eller Åsle förskola?

TIMVIKARIER TILL ÅSLE.

Mitt på vackra falbygden ligger Åsle by och Åsle Friskola, ca 10 minuter bilväg från Falköping. I Åsle får varje barn möjlighet till en bra start för framtiden, i en trygg och naturskön miljö. Vi är en fristående enhet med förskola, skola F-6, fritidshem, eget kök och städ. Vi söker nu engagerade och ansvarsfulla timvikarier inom hela enheten.

Som timvikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro. Din arbetsuppgifter varierar utifrån vilken personal du ersätter. Ingen arbetsdag är den andra lik. Din arbetstid bestäms utefter verksamhetens behov och du kan bli kontaktad tidigt samma dag som behovet av vikarie uppstår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, flexibel, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga. Du visar engagemang och intresse för barnen och de arbetsuppgifter du utför. Du behärskar det svenska språket och kan kommunicera med våra barn, personal och vårdnadshavare. Körkort B och tillgång till bil är att föredra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av städ, kök och arbete i barngrupp är meriterande.

Vid intresse kontakta rektor Micke Mail: rektor@aslefriskola.se eller Tele: 0730 73 15 19 (under kontorstid)

Just nu finns inga tillsvidare tjänster men skicka gärna in en spontanansökan till info@aslefriskola.se. Med CV och personligt brev där du presenterar dig själv och berättar vad du skulle kunna bidra med i vår verksamhet.